Tanfolyam típusok és árak

Egyéni babagondozási tanácsadás

A tanácsadás 1 alkalomból áll és maximum 2 órát vesz igénybe az otthonotokban. Egy babával legfeljebb két családtag vehet részt a foglakozáson. Budapest egyes kerületeiben és Pest megyében, kiszállási díj kerül felszámolásra az oldalon található táblázat szerint.

1 alkalom 1X90 perc 19.990 Ft

Egyéni online babagondozási tanácsadás

Az tanácsadás 1 alkalomból áll és maximum 2 órát vesz igénybe az otthonotokban. Élő videóhíváson keresztül. Egy babával legfeljebb két családtag vehet részt az oktatáson.

1 alkalom 1X90 perc 15.990 Ft

Csoportos babagondozási tanácsadás

Az tanácsadás 1 alkalomból áll és maximum 3 órát vesz igénybe. Egy babával legfeljebb két családtag vehet részt a foglakozáson. A csoportos foglalkozás minimum 4 fő jelentkezése esetén indul, és maximum 8 fő vehet részt rajta.

1 alkalom 1X180 perc 15.990 Ft

Egyéni babamasszázs-oktatás

Az oktatás 4 egymást követő alkalomból áll. 4x maximum 1 órát vesz igénybe az otthonotokban. Egy babával legfeljebb két családtag vehet részt a foglakozáson, anya és apa vagy nagyszülő, nagytestvér. Budapest egyes kerületeiben és Pest megyében, kiszállási díj kerül felszámolásra az oldalon található táblázat szerint.

4 alkalom 4X60 perc 39.990 Ft

Egyéni élő online babamasszázs-oktatás

Az oktatás 4 egymást követő alkalomból áll. 4x maximum 1 órát vesz igénybe az otthonotokban, élő videóhíváson keresztül. Egy babával legfeljebb két családtag vehet részt a foglakozáson, anya és apa vagy nagyszülő, nagytestvér.

4 alkalom 4X60 perc 29.990 Ft

Csoportos babamasszázs-oktatás

Az oktatás 4 egymást követő alkalomból áll. 4x 1 órát vesz igénybe. Egy babával legfeljebb két kísérő vehet részt a foglakozáson, anya és apa, vagy egy nagyszülő, nagytestvér. A csoportos foglalkozás minimum 4 fő jelentkezése esetén indul, és maximum 8 fő vehet részt rajta. Egy babával legfeljebb két családtag vehet részt a foglakozáson, anya és apa vagy nagyszülő, nagytestvér.

4 alkalom 4X60 perc 23.990 Ft

Egyéni kismamás / kispapás intenzív oktatás

2 alkalom a teljes oktatás! Az első alkalom, 2 órás oktatás. Ennek során az otthonotokban sajátítjátok el, oktatóbabán keresztül a masszázsfogásokat. A második alkalom maximum 1 órát vesz igénybe, szintén az otthonotokban, a már megszületett babátokkal. Budapest egyes kerületeiben és Pest megyében, kiszállási díj kerül felszámolásra az oldalon található táblázat szerint.

2 alkalom 1X120 és1X60 perc 23.990 Ft

Egyéni élő online Kismamáknak, kispapáknak intenzív babamasszázs-oktatás

2 alkalom a teljes oktatás! Az első alkalom 2 órás oktatás. Ennek során a kismama és kispapa egy otthon található játékbabán, tanulja meg a masszázsfogásokat élő videóhíváson keresztül. A második alkalom maximum 1 órát vesz igénybe, az otthonotokban szintén élő videóhíváson keresztül, a már megszületett babával.

2 alkalom 1X120 és 1X60 perc 19.990 Ft

Csoportos kismamáknak, kispapáknak intenzív babamasszázs-oktatás

2 alkalom a teljes oktatás! Az első alkalom, 2 órás oktatás. Ennek során a kismama és kispapa oktatóbabákon sajátítja el a masszázsfogásokat. A csoport minimum 4 fő jelentkezése esetén indul, és maximum 8 fő vehet részt rajta. A második alkalom maximum 1 órás, egyéni oktatás keretében zajlik az otthonotokban, a már megszületett babátokkal. Budapest egyes kerületeiben és Pest megyében, kiszállási díj kerül felszámolásra az oldalon található táblázat szerint.

2 alkalom 1X120 és 1X60 perc 16.990 Ft

Egyéni Castillo Morales féle arcstimuláció oktatás

Az oktatás 1 alkalomból áll és maximum 1 órát vesz igénybe, az otthonotokban. Egy babával legfeljebb két családtag vehet részt az oktatáson. Budapest egyes kerületeiben és Pest megyében, kiszállási díj kerül felszámolásra az oldalon található táblázat szerint.

1 alkalom 1X60 perc 9.990 Ft

Egyéni élő online Castillo Morales féle arcstimulációs oktatás

Az oktatás 1 alkalomból áll és maximum 1 órát vesz igénybe, az otthonotokban élő videóhíváson keresztül. Egy babával legfeljebb két családtag vehet részt az oktatáson.

1 alkalom 1X60 perc 7.990 Ft

Árak

 • Egyéni babgondozási tanácsadás: 19.990Ft
 • Egyéni online babagondozási tanácsadás 15.990Ft
 • Csoportos babagondozási tanácsadás 15.990Ft
 • Egyéni babamasszázs-oktatás 39.990Ft
 • Egyéni online babamasszázs-oktatás 29.990Ft
 • Csoportos babamasszázs-oktatás 23.990Ft
 • Egyéni intenzív kismamás/kispapás babamasszázs-oktatás 23.990Ft
 • Egyéni online intenzív kismamás/kispapás babamasszázs-oktatás
 • 19.990Ft
 • Csoportos intenzív kismamás/kispapás babamasszázs-oktatás
 • 16.990Ft
 • Egyéni Castillo Morales féle arcstimuláció 9.990Ft
 • Egyéni online Castillo Morales féle arcstimuláció 7.990Ft

Voucher

Ajándékozz élményt a legkisebbeknek, felejthetetlen tudást a szüleinek!

Babaváróra, tejfakasztóra, anyák napjára, apák napjára, esküvőre, Valentin-napra, karácsonyra, húsvétra, szülinapra, nulladik szülinapra, bármilyen alkalomra! A lényeg, hogy minden alkalomra adhatsz egy névre szóló vouchert, és ezzel egy csodálatos tudást, a szeretet igazi élményét ajándékba!

Voucher vásárlással kapcsolatban kérlek keress telefonon vagy e-mail formájában. (Az árai megegyeznek a tanfolyam és kiszállási díj áraival.)

Írjatok nekem! Igyekszem telefonon is elérhető lenni számotokra, de ez nem mindig lehetséges, így a leveleitekre legkésőbb 48 órán belül válaszolni fogok.

Kiszállási díj

Kiszállási díj kerül felszámolásra az egyéni oktatások alkalmával. A kiszállási díj mértéke, az alábbi táblázat szerint számolandó.

Ingyenes: II. kerület
2000Ft: I. kerület, Solymár, 
4000Ft: III. XI. XII. kerület, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pilisborosjenő, Üröm,
6000Ft: IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. Budakalász, Budaörs, Törökbálint

Kapcsolatok

Írjatok nekem! Leveleitekre legkésőbb 48 órán belül válaszolni fogok. A weboldalon minden fontos információ megtalálható!