Babaápolási tanácsadás

Csecsemő és gyermekszakápolóként szeretnénk nektek a babaápolással kapcsolatban is segítséget nyújtani, mely a koraszülött intenzíves munkánknak köszönhetően, rengeteg tapasztalatot és ismeretet ölel fel. Abban a pillanatban, amikor a szülővé válás ösvényére léptek, rengeteg gondolat kavarog a fejetekben. Egészséges legyen, jaj csak hasfájós ne legyen! A mindennapi életetek során rengeteg új ismeretre lesz szükségetek. A babaápolás nem egyszerű dolog! Egy újszülött köldökápolása, bőrápolása, pelenkázása, fürdetése is némi ismeretet követel meg.

Babamasszázs
  • Hogyan fürdessem a babámat?
  • A bőrét hogyan ápoljam?
  • A körömvágás mikor kezdődhet?
  • Mit tegyek, ha váladékos a szeme? 
  • A szájápolásra mikor lehet szüksége?
  • Mit tegyek, ha koszmós lesz a feje?

A biztos tudás a tiétek lehet!

Igyekeztek minden olyan információt megszerezni, ami egy baba érkezésekor fontos és szükséges. Fel kell ismerni, mikor probléma üti fel a fejét! Íntenzív osztályos munkánk során rengeteg betegséggel, bőrelváltozással találkoztunk már. Ezek felismerése és kezelése kapcsán segítünk nektek, szülőknek. Igyekszünk minden olyan hasznos információt átadni és megmutatni, hogy melyek azok az esetek, ahol ti magatok is segíthettek és ahol orvosi segítségre szükség lehet. A babaápoláshoz szükséges ismereteket adjuk át nektek! Mesélünk a fürdetés helyes kivitelezéséről és annak miértjéről, hogy értsétek a lényegét. Valamint, részletesen beszélünk a teljes babaápolásról tetőtől-talpig minden testrészt érintve. Egyedi igények alapján, egyénre szabott tanácsadás keretében tudunk a legjobban segíteni nektek.

Ha a babaápolással kapcsolatos kérdéseitekre szeretnétek tudni a választ, akkor itt a helyetek! A baba születése kapcsán minden vágyatok, hogy neki a legjobb legyen! Ehhez nyújtunk remek lehetőséget a babaápolási tanácsadással. Keressetek minket bizalommal, hogy ne érjen meglepetés a kórházból való hazatérést követően!

Egyéni babaápolási tanácsadás 1X90 perc 6.990ft
Egyéni online babaápolási tanácsadás 1X90 perc 6.990ft