Szeresd így is a babád

Korszerű szoptatási ismeretek I. képzése

Korszerű szoptatási ismeretek 1.

2019 nyarán Újabb mérföldkőhöz érkeztünk! Ismét egy képzésbe kezdtünk. Már régóta vártuk ennek a tanfolyamnak az indulását. Tavasszal volt már egy kis ízelítője számunkra, a PAF Közhasznú Alapítvány szervezésében, ami egy szoptatástámogatási kommunikációs tréning volt.

Ez a tréning újra megerősítette bennünk a hitet és elkötelezettséget az új szakma felé. Tökéletes alapozója és iránymutatója a jövőbeni céljainknak. Ezt követően szerencsére nem kellett már sokat várnunk a folytatásra.

Így 2019 júniusban megkezdhettük a korszerű szoptatási ismeretek első 40 órás képzését.

Hat napon át olyan szakemberektől, Nőktől és Anyáktól tanulhattunk, akik sok-sok év munkájával és oktatásával, fő támogatóik, élharcosai a szoptatásnak, anyatejes táplálásnak.

Céljuk, hogy minden anyát, és családot a legmegfelelőbben, legnagyobb szakmai tudásukkal támogassák és segítsék.

Ezzel egy hosszú út elején járunk még, mert ez a képzés több lépcsőfokból, rengeteg elméleti és gyakorlati tanulmányból tevődik majd össze, hogy idővel sikeres vizsgát tehessünk majd. Mindent megteszünk a kitűzött célunkért, és azért, hogy idővel egy új oldalunkról is megismerhessetek minket, mint IBCLC laktációs szaktanácsadók.

A képzés első felében máris olyan alapokat tanulhattunk, ami már másnap segítette a klinikai munkánkat. A koraszülött intenzív osztályon sikeresen megkezdhettük a szoptatás támogatását kicsit más szemmel. Ezzel a megszerzett tudással segíthetjük, támogathatjuk az édesanyákat a sikeres anyatejes táplálásban, szoptatás elindulásában, ami a legfontosabb és legmeghatározóbb egy újszülött, koraszülött életében.

Ezért is fontos ez a képzés nekünk. Hitvallásunk, hogy minden oldalról támogathassuk egy új élet kezdetét. A tudás, amit átadhatunk hatalmas kincs és segítség ott, ahol szükség van rá. Mindemellett pedig fontos számunkra, hogy naprakész, hiteles, jó szakemberek legyünk. Ezzel a megszerzett tudással a masszázsoktatások alkalmával is egy plusz segítséget, irányt tudunk biztosítani a szülők számára.

Fontos számunkra, hogy minél több oldalról támogatni tudjuk a családokat.