Szeresd így is a babád

Babagenetikával való közös utunk kezdete

2021 márciusában egy újabb út vette kezdetét a Babalansz életében.

Sokat gondolkodtunk azon, hogy a mi hitvallásunk, melyből nem engedünk, hogyan építhető be a mindennapi életünkbe.

Erre egy remek lehetőség jött velünk szembe! Jobbkor nem is jöhetett volna! Sevcsik M. Anna személyében, aki a Babagenetika megálmodója és alapítója. Neki is, ahogy nekünk is a baba-szülő kapcsolata élete és megsegítése áll a hitvallása hátterében. Saját életéből merítette az erőt és a hitet, mellyel segíthet más családokat az élet útján. Ő az, akivel már sokan sok helyen találkozhattatok, akár a tv képernyőjén keresztül is, hisz rendszeresen meghívott vendég, mert oly sok területen tud releváns információt és segítséget nyújtani. Így akadtunk rá mi is!

A munkahelyünkön sokszor találkozunk tartósan fejlesztendő, illetve fejlesztéssel is csak karban tartható esetekkel. Ezeket a babákat, akik tartós vagy átmeneti károsodás ér, nagyon sokat kell fejlesztésekre, nyomon követésekre hordani. A szülőknek oly kevés idejük van már „csak” a kényeztetésre, pedig ez is igazán fontos.

Egy-egy fejlesztés, ami kimozdítja a babát a komfort zónájából sok stresszel járhat, de ez bizonyítottan nyugtatható a babamasszázs által. És kell is nyugtatni őket! Valamint a speciális esetek, mely során a babák igazán betegek, a szülőknek oly sok anyagi háttérre van szüksége, hogy mindent megadhassanak számára. Ebben szeretnénk mi segíteni nekik. Vannak olyan helyzetek, ahol mérlegelést követően segítséget nyújtunk az adott családnak.

Ez a segítség nem más, mint az ingyenesen elérhető babamasszázs és a hozzá tartozó Castillo Morales féle arcstimulációs program. A Babagenetikával karöltve segítjük ezeket a családokat.

Nem mindennapi eseteknek vagyunk a tanúi és részesei egy-egy családdal kapcsolatban. A speciális helyzetek tettek minket azzá, akik ma vagyunk. És így lett hitvallásunk a beteg babák megsegítése az egészséges érett újszülötteken kívül. A munkánk során ez a legnagyobb megtiszteltetés, ha megkapjuk azt a bizalmat, hogy minket hívnak a továbbiakban is a szülők a már otthon lévő koraszülötthöz, vagy érett újszülötthöz.

Már megtalálhatóak vagyunk a Babagenetika oldalán is, mint szakértők.

Reményeink szerint ez az út sok újdonságot, tapasztalatot és rengeteg segítségnyújtást tartogat.

Olvassátok a rólunk készült cikket sok szeretettel. 

 

https://babagenetika.hu/szavak-nelkul-erintessel/

https://babagenetika.hu/segitok/chonjo-diana-bernadett/

https://babagenetika.hu/segitok/barabas-szilvia/