Ismerj meg minket!

A Babalansz azért született meg, mert munkánkból kifolyólag a koraszülött intenzíven
napi szinten tapasztaltuk, hogy a szülők gyakran bizonytalanok és sokszor aggódnak
a babájuk miatt. Nem mernek bízni az ösztöneikben, pedig az sokszor megsúgja a
helyes választ.


Ma már rengeteg információ áll a rendelkezésükre, de nehéz kiszűrni a hiteles,
számukra legmegfelelőbb választ. Mi minden esetben személyre szabottan, egyéni
mérlegelést követően tudjuk támogatni a hozzánk forduló szülőket, akár babaápolás,
szoptatás támogatás, vagy hordozással kapcsolatban is a babamasszázson kívül.

Babamasszázs

Minden család számára elsődleges a kötődés kialakítása, melyhez a babamasszázs hozzásegíthet, így nem csak problémás esetekben használható, hanem a mindennapok fontos része lehet. Boldog élményt adhat, mely által támogatjuk a baba egészséges fejlődését.

Minden hozzánk forduló anyának és apának szeretnénk átadni azt a tudást, amivel felszabadultan, szavak nélkül, érintésekkel is szerethetik a babájukat.

Hisszük, hogy minden gyermeknek alanyi jogon jár a szeretetteljes érintés. A babamasszázs-oktatással egy olyan tudást adunk a szülők kezébe, amivel magabiztosan, szülői szerepükben kiteljesedve szerethetik a babájukat.

​A koraszülött intenzív osztályon is látjuk, tapasztaljuk a babamasszázs előnyeit, ezért jó szívvel ajánljuk minden koraszülőnek. Amikor a baba előbb érkezik, és nehezebben kapja meg a nyugalmához, fejlődéséhez szükséges szeretetet, különösen fontos, hogy a szülőknek lehetősége legyen a kompenzálásra.

A babamasszázzsal ez az időszak remekül ellensúlyozható!

Miben tudunk még segíteni?

Az intenzív osztályon nagy hangsúlyt fektetünk a kenguruzásra, melynek lényege a bőr-bőr kontakt. Egy érett újszülött esetében, pont ilyen fontos a hordozás, melyre folyamatos szakmai továbbképzésekkel bővítjük a már meglévő tudásunkat.

A szoptatás támogatása rendkívül fontos számunkra, így ezirányú tudásunkat folyamatosan mélyítjük, hogy a legmagasabb szakmai szinten tudjunk segíteni ezen a területen is.

Csecsemő és gyermekápolókként, valamint gyakorló édesanyákként, babaápolási tanácsadással, biztos szakmai háttérrel is segíthetünk.

Speciális esetekben a Castillo Morales féle arcstimulációs technikával segíthetünk a beteg babákon, valamint munkánkból kifolyólag rengeteg problémával találkozunk napi szinten, ahol szemléletünknek és támogatásunknak köszönhetően biztos támaszt, és megoldást nyújthatunk nektek.

Babamasszázs
Babamasszázs

Chonjo Diana Bernadett

Babalansz alapító, Nemzetközi Babamasszázs Oktató CIMI, Csecsemő és gyermek szakápoló

Csecsemő és gyermek szakápolóként dolgozom Budapesten a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti részlegének koraszülött intenzív osztályán (PIC), ahol napi szinten kamatoztatom a Nemzetközi Babamasszázs-oktatói képzésen megszerzett tudásom, ráadásul a legapróbb babákon. Három gyermek édesanyjaként saját tapasztalataimmal is szeretnék segíteni az újdonsült szülőknek. Szeretném átadni nekik azt a tudást, amivel segíthetnek a babájuknak a nehéz helyzetekben, és amivel sok meghitt, örömteli pillanatot szerezhetnek egymásnak. Az intenzív osztályos munkámnak köszönhetően, pedig az igazán problémás esetek kapcsán sem riadok vissza a segítségnyújtástól.

Célom, hogy mindenki, aki hozzánk fordul a szeretetteljes érintés segítségével kiteljesedhessen szülői szerepkörében. Valamint az igazán problémás esetek kapcsán is megoldást, segítséget nyújthassak a szülőknek.

Bemutatkozó kisfilmünk:

Babamasszázs
Babamasszázs

Barabás Szilvia

Babalansz alapító, Nemzetközi Babamasszázs Oktató CIMI, csecsemő és gyermek szakápoló

Csecsemő és gyermek szakápolóként dolgozom Budapesten a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti részlegének koraszülött intenzív osztályán, (PIC).

Az, hogy ezen a területen dolgozhatok és egészen pici babákat segíthetek a jobb és minőségibb élethez rengeteg tanulással, figyelemmel és alázattal jár. 

Fontos számomra, hogy meglévő tudásomat folyamatosan bővítsem további képzésekkel, hogy azoknak a családoknak, akikkel kapcsolatba kerülök, minél több oldalról hitelesen tudjak segítséget nyújtani.

A Nemzetközi babamasszázs oktatói képzéssel ezzel egyik célom is teljesülhetett, és a klinikai munkámon túl is segíthetem, támogathatom a hozzám forduló szülőket.

Szeretném, ha minél több családnak segíthetnék, akár speciálisabb helyzetekben is. Segítségemmel, támogatásommal, kiteljesedjenek szülői szerepükben és hogy minden anya és apa megismerje ezt a csodálatos szeretetnyelvet mellyel a legtöbbet adhat gyermekének.

Minőségi időt, szeretetet egymásnak.

Bemutatkozó kisfilmünk: