A Babalansz története
IMG_7213p6.jpg

A Babalansz azért született meg, mert munkánkból kifolyólag napi szinten tapasztaljuk, hogy a szülők gyakran bizonytalanok és sokszor fölöslegesen aggódnak a babájuk miatt. Nem mernek bízni az ösztöneikben, pedig az mindig megsúgja a helyes választ. A sok információ, amiket kapnak, legyen az köldökápolás, szoptatási-, oltási tanácsadás, hozzátáplálás és sok minden más, rengeteg segítséget nyújt nekik.

De mi történik azzal a családdal, ahol csak meg szeretnék ismerni a babájukat, és egyszerűen csak szeretve szeretnék érinteni? Ők azok, akik a kötődést szeretnék elmélyíteni, elősegítve a baba boldog fejlődését. 

Minden hozzánk forduló anyának és apának szeretnénk átadni azt a tudást, amivel felszabadultan, szavak nélkül, érintésekkel is szerethetik a babájukat.

Hisszük, hogy minden gyermeknek alanyi jogon jár a szeretetteljes érintés, és a mai rohanó világban a szülőknek is jó megállítani egy kicsit az időt, elmélyedni a baba mosolyában. A babamasszázs-oktatással egy olyan tudást adunk a szülők kezébe, amivel magabiztosan, szülői szerepükben kiteljesedve szerethetik a babájukat.

Amikor a baba előbb érkezik, és koraszülöttként nehezebben kapja meg a nyugalmához, fejlődéséhez szükséges szeretetet, különösen fontos, hogy a szülőknek lehetősége legyen a kompenzálásra.

A babamasszázzsal ez az időszak remekül ellensúlyozható!

A koraszülött intenzív osztályon is látjuk, tapasztaljuk a babamasszázs előnyeit, ezért jó szívvel ajánljuk minden koraszülött baba szüleinek figyelmébe is.

Kisfim megtekintése

IMG_7139p6.jpg
Chonjo Diana Bernadett
Nemzetközi Babamasszázs Oktató

Csecsemő és gyermek szakápolóként dolgozom Budapesten a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti részlegének koraszülött intenzív osztályán (PIC), ahol napi szinten kamatoztatom a Nemzetközi Babamasszázs-oktatói képzésen megszerzett tudásom, ráadásul a legapróbb babákon. Két gyermek édesanyjaként saját tapasztalataimmal is szeretnék segíteni az újdonsült szülőknek. Szeretném átadni nekik azt a tudást, amivel segíthetnek a babájuknak a nehéz helyzetekben, és amivel sok meghitt, örömteli pillanatot szerezhetnek egymásnak. Célom, hogy mindenki, aki hozzánk fordul a szeretetteljes érintés segítségével kiteljesedhessen szülői szerepkörében.

IMG_7134p6.jpg
Barabás Szilvia
Nemzetközi Babamasszázs Oktató

Csecsemő és gyermek szakápolóként dolgozom Budapesten a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Üllői úti részlegének  koraszülött intenzív osztályán. (PIC). Mindennapi munkám során tapasztalom azt, hogy milyen fontos a kötődés szülő és gyermeke között.

A babamasszázs oktatással szeretném ezt a különleges kapcsolatot elmélyíteni, szeretnék ebben az időszakban segítő kezet nyújtani, biztos tudást átadni minden szülőnek, aki bizalommal fordul hozzám. Szeretném, ha minden anya és apa megismerhetné ezt a szeretetnyelvet mellyel a legtöbbet adhat gyermekének. Minőségi időt, szeretetet egymásnak.