Apukáknak a babamasszázsról

Mikor rádöbbensz, hogy Apa leszel, először csak az jut eszedbe, hogy milyen nagy kaland vár rátok. Ez lesz életetek legnagyobb utazása az élmények tengerén, ahol egy kisember fejlődését figyelhetitek meg és láthatjátok akarata kibontakozását, egyre nagyobb tudását, amit folyamatosan kap tőletek.

Melegséggel tölti el a szívedet, hogy végre megmutathatod a világot a számodra legfontosabb kisembernek. De itt egyszer csak eszedbe jut, hogy a haverok nem épp erről meséltek az első időszakban! Leginkább fáradt, kialvatlan anyukákról és rohanó háztartásról. Csupa aggodalom az egész nap! Akkor, hogy is van ez? Egy biztos! Ők biztos nem voltak babamasszázs-oktatáson! 

Babamasszázs

Ha lettek volna, azt is tudnák, hogy az a baba, akit minden nap megmasszíroznak:

 1. jobban alszik.

 2. egészségesebb, 

 3. jobban eszik, 

 4. jobban emészt,

 5. jobban hízik, 

 6. kiegyensúlyozottabb, 

 7. vidámabb,

 8. nyugodtabb,

 9. erősebb a kötődése,

 10. erősebb az immunrendszere,

 11. kevésbé kínozza a hasfájás és fogzási fájdalom.

A babamasszázzsal egy olyan élményt adhattok kisbabátoknak, amely bárhol és bármikor alkalmazható. Egy olyan időt, amikor csak egymásra figyeltek. Boldoggá, kiegyensúlyozottá teheted a gyermeked.

Azt mondták, hogy amikor hazamész a munkából és otthon vár egy kis hurkás baba, nem marad más neked, csak hogy megfürdesd. De van más is, amit egy apa megtehet, ezzel is erősítve a kötődést közte és gyermeke között! Ez pedig a babamasszázs! Legyen neked is együtt töltött, minőségi időd a babáddal. Így igazán megismerheted minden jelzését és kiteljesedhetsz az apai szerepben. Legyenek nyugodtak az éjszakák, és segíts a babádnak, ha fáj a hasa! Hisz egy egyszerű masszázsfogás-sorozattal ezen is segíthetsz, te magad az Apuka!

Egyéni babamasszázs oktatás 4 alkalom 4×60 perc 39.990
Egyéni online babamasszázs oktatás 4 alkalom 4×60 perc 27.990
Csoportos babamasszázs oktatás 4 alkalom 4×60 perc 21.990